fbpx

Workshops en events

Online workshop | Vegan kaas maken – 28 maart

(3 klantbeoordelingen)

65,00

Leer pure en overheerlijke vegan kaasjes maken.

Meer info onderaan.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving


In deze workshop leer ik jou alle technieken om pure, gezonde en overheerlijke vegan kaasjes te maken. We leren 12(!) verschillende kazen maken. Je leert harde en zachte kaasjes maken en uiteraard gaan we ook aan de slag met gefermenteerde kaasjes. Ook kaassaus, kaasfondue, een nachodip en nog veel meer lekkers staat op het programma. Alle recepten zijn eenvoudig, puur en vooral overheerlijk.

Hoe?

Deze workshop gaat door op zondag 28 maart van 10u tot 13u, op een manier die zo dicht mogelijk aansluit bij een “real live workshop”. Hier zal ik jullie alles uitleggen rond het maken van VERRUKKELIJKE vegan kazen, de materialen en ook de ingrediënten met jullie bespreken. Daarna ga je zelf al de slag in je eigen keuken. Ik blijf beschikbaar in de online sessie terwijl je zelf experimenteert, zodat ik advies kan geven alsof ik naast je in de keuken sta

Je krijgt:

– Een live sessie waarin je me alle vragen kan stellen die je hebt of bij je opkomen gedurende het kookproces!
– De opname van de de online sessie, met alle informatie, vragen, tips & advies
12 gedetailleerde filmpjes, eentje van elke kaasrecept
– Het e-boek waar je alle informatie en recepten nog eens kan nalezen
Toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk”- Facebookgroep waar je altijd opnieuw vragen kan stellen.
Locatie? In uw kot, online, via zoom
Wanneer? Zondag 28 maart
Hoe laat? 10u00 – 13u00
Wat heb ik nodig? Je hebt een aantal basisingrediënten nodig. Je krijgt een boodschappenlijstje zodat je mee aan de slag kan. Van zodra je ingeschreven bent, krijg je een mailtje met alle instructies en praktische details.
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €65
Zin om je fermentatie kennis te verdiepen? Zin in gefermenteerde dranken: healthy drinks & limo’s? Wil je meer weten over hoe je de drankjes zo gezond mogelijk maakt? Of wil je je gasten verbazen met heerlijke cocktails of mocktails? Kom dan naar onze aanvullende workshop 2e fermentatie.

3 beoordelingen voor Online workshop | Vegan kaas maken – 28 maart

  1. Buikgeluk

    Gegeven door Nancy op Facebook:
    “Gisteren de online workshop “Vegan kaas” gevolgd. Ik had me ingeschreven voor een live workshop maar Kim heeft er een geweldige online versie van gemaakt 🔝. Het is overduidelijk Kim heeft er kaas van gegeten👌
    Ik beveel deze workshop graag aan ⭐️⭐️⭐️
    Ik ben geen veganist en heb geen lactose-intolerantie maar ben kok van opleiding en leergierig ➡️ dit was mijn motivatie om de workshop te volgen en de fermentatie workshop wil ik zeker ook nog volgen 👩🏻‍🍳
    Reeds 2 kaasjes gemaakt uit de online-workshop: de rambol met noten en het look-kruiden kaasjes allebei 👌😋”

  2. Buikgeluk

    Gegeven door Naomi op Facebook: “Een zeer geslaagde online workshop in deze rare tijd. *****”

  3. carine (geverifieerde eigenaar)

    Top workshop, heerlijke kaasjes waar ikzelf zeker meer mee ga experimenteren. Veel lekkerder dan wat ik al gekocht had in Bio of Natuurwinkels.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *