Beschrijving
In deze workshop koken nemen we je mee op een culinaire reis. Van wildpluksoep tot saltimbocca, van gingerballs tot kaastaart. En dan nog zonder je zorgen te moeten maken over allergiëen en intoleranties, want deze workshop is 100% gluten- en lactosevrij.
In deze workshop leren we jou hoe je in een mum van tijd verrassende én verrukkelijke gerechten kan koken voor vrienden en familie. Jullie gaan coronaproof in kleine groepjes koken en we sluiten de workshop af met één groot feestmaal.
Op het menu:
Daslookpesto met zadencrackers
Wildpluksoep
Homemade Gravad lax
Saltimbocca van kip met spinazie
Ginger balls
Gluten- en lactosvrije kaastaart
Alle recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met Nancy van @Voskekookt. Na lang een eigen restaurant te hebben uitgebaat, verbaast ze nu vooral vrienden en familie met haar verrassende gerechten.
Locatie? Buikgeluk, Merelputstraat 63, 9420 Erpe-Mere (Bij Aalst, centraal tussen Gent en Brussel)
Wanneer? Zaterdag 23 april
Hoe laat? 10u -13u
Wie geeft de workshop? Kim van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €65
Je krijgt ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.
Zin om te leren fermenteren? Kom dan naar onze workshops healthy drinks, of groenten fermentatie. Meer zin in notenkaas? Vind hier ons volledige aanbod.
Workshop Aalst – Gent – Brussel – Sint-Niklaas – Lokeren – Dendermonde – Kortrijk – Leuven – Mechelen – Geraardsbergen – Waterloo – Beveren – Deinze – Waregem – Aalter – Brugge – Antwerpen – Leuven – Lier
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.