Beschrijving
In deze vegan kaas workshop leer ik jou alle technieken om pure, gezonde en overheerlijke vegan kaasjes te maken. We gaan samen 12 (!!) harde en zachte kaasjes maken en uiteraard gaan we ook aan de slag met gefermenteerde kaasjes. Ook kaassaus en kaasfondue staan op het programma.
We maken samen een royaal kaasbuffet, gaan hier samen van eten (én genieten) en je neemt ook een assortiment kaasjes mee naar huis. Daarnaast krijg ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.
Locatie? Buikgeluk, Merelputstraat 63, 9420 Erpe-Mere (Bij Aalst, centraal tussen Gent en Brussel)
Wanneer? Zondag 23 april
Hoe laat? 10u00 – 13u00
Wat breng ik mee? Neem een potje mee om kaasjes mee naar huis te nemen. En vergeet je lege maag niet, want deze workshop bevat een volwaardige maaltijd.
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €75
Wil je graag kombucha, kefir, gemberbier of kvass leren maken? Of misschien wil je wel graag kimchi of zuurkool leren maken? Bekijk hier ons volledige aanbod.
Past deze datum niet en word je graag op de hoogte gehouden? Schrijf je dan hier in: www.buikgeluk.be/nieuwsbrief.
Workshop Aalst – Gent – Brussel – Sint-Niklaas – Lokeren – Dendermonde – Kortrijk – Leuven – Mechelen – Geraardsbergen – Waterloo – Beveren – Deinze – Waregem – Aalter – Brugge – Antwerpen – Leuven – Lier
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.