fbpx

Over mij

Even voorstellen: ik ben Kim. Buikgeluk werd opgericht omwille van mijn persoonlijke zoektocht naar mijn eigen buikgeluk.

In 2013 nam mijn gezondheid ineens een dramatische wending. Een aantal buikoperaties, buikvliesontsteking, bijna-doodervaring en tijdelijke stoma later kwam ik tot de conclusie dat je goed voelen en energie hebben niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Sindsdien ben ik aan het puzzelen geslagen om mijn gezondheid en energie volledig te herstellen. Ik verslond al zeker 100 boeken, volgde een 2 jarige opleiding tot orthomoleculaire voedingsdeskundige, volgde workshops en tonnen webinars en verdiepte me in de werking van fermentatie en het darmmicrobioom (ook bekend als darmflora). Ontzettend boeiend, maar het bleken vooral de sleutels om mijn gezondheid te herstellen

Al deze kennis, probeer ik nu met zoveel mogelijk mensen te delen. Ik geef workshops en ook persoonlijke food- en lifecoaching waarin ik mijn opleidingen als A&O psycholoog en orthomoleculaire voedingsdeskundige combineer. Ik heb al een lange weg afgelegd en hoop anderen te kunnen inspireren om ook hun gezondheid terug op de rails te zetten. Want je goed voelen en veel energie hebben, wie wil dat nu niet? 🙂

Of zoals een vriendin van me zei: “the journey is our learning curve to help others 🙌”.

 

Buikgeluk

Kim