fbpx

Over mij

Even voorstellen: ik ben Kim. Buikgeluk werd opgericht omwille van mijn persoonlijke zoektocht naar mijn eigen buikgeluk.

In 2013 nam mijn gezondheid ineens een dramatische wending. Een aantal erg zware buikoperaties, een buikvliesontsteking en daarbij horende bijna-doodervaring en tijdelijke stoma later kwam ik tot de conclusie dat je goed voelen en energie hebben niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Bij elkaar puzzelen welke voeding me ziek maakte en welke me beter deed voelen, was een heel gedoe. Ik bezocht tientallen dokters en diëtisten, maar ik bleef me rotslecht voelen. Ik heb lang gezocht, maar moest tot de conclusie komen dat er geen pillen of behandelingen waren om mijn gezondheidsklachten weg te nemen. Ik besloot zelf op zoek te gaan naar alle sleutels om mijn gezondheid terug te krijgen.

Ik verslond meer dan 100 boeken en volgde een opleiding tot orthomoleculaire voedingsdeskundige, volgde workshops en tonnen webinars en verdiepte me in de werking van fermentatie en het darmmicrobioom (ook bekend als darmflora). Ontzettend boeiend, maar het bleken vooral de sleutels om mijn gezondheid te herstellen. Ik merkte dat als ik mijn voeding aanpaste en zo mijn lichaam gaf wat het nodig had, ik me vanzelf beter ging voelen.

Als A&O psychologe van opleiding, ging ik me ook verdiepen in de impact van stress en emoties op de (darm)-gezondheid. Daarom volgde ik ook een opleiding bach bloesems en ben ik ook bach bloesem consulente.

Al deze kennis, probeer ik nu met zoveel mogelijk mensen te delen. Ik geef workshops en ook persoonlijke food- en lifecoaching waarin ik mijn opleidingen als A&O psycholoog en orthomoleculaire voedingsdeskundige combineer. Ook voor bach bloesem sessies kan je bij mij terecht.

Ik heb al een lange weg afgelegd en hoop anderen te kunnen inspireren om ook hun gezondheid terug op de rails te zetten. Want je goed voelen en veel energie hebben, wie wil dat nu niet? Ik help je graag, zodat jij je binnenkort ook weer echt goed en vitaal kan voelen.

Of zoals een vriendin van me zei: “the journey is our learning curve to help others 🙌”

Buikgeluk

Kim

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg alle nieuwe workshopdata in je mailbox!

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!