Wie ben ik?

Even voorstellen: ik ben Kim.

In 2013 nam mijn gezondheid ineens een dramatische wending. Een aantal buikoperaties en een buikvliesontsteking later kwam ik tot de conclusie dat je goed voelen en energie hebben niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Sindsdien ben ik aan het puzzelen geslagen om mijn gezondheid en energie volledig te herstellen. Mijn voornaamste focus zijn de darmflora, fermentatie, voeding en intoleranties. Ik volg dan ook alle wetenschappelijke ontdekkingen op de voet. Ik heb inmiddels al een boek of dertig verslonden rond deze thema’s. Sinds vorig jaar volgde ik ook al meerdere opleidingen en workshops. Ontzettend boeiend!

Via deze blog wil ik graag een stukje van al die info delen. Ik heb al een lange weg afgelegd en hoop anderen te kunnen inspireren om ook hun gezondheid terug op de rails te zetten. Want je goed voelen en veel energie hebben, wie wil dat nu niet? πŸ™‚

Of zoals een vriendin van me zei: “the journey is our learning curve to help others πŸ™Œ”.

 

Buikgeluk

Kim