Beschrijving
Dit is deel 1 van de tweedelige workshop rond het fermenteren van dranken. In deze workshop leren we basis rond kefir, gemberbier, kombucha en kvass en hoe je hen kan gebruiken als gezonde drank en er lekkere limonades van kan maken.
Wat is de inhoud van deze workshop?
Je gaat veel proeven, je eigen fermentaties brouwen en leren hoe je de lekkerste gefermenteerde drankjes maakt:
– alcoholvrije healthy drinks en heerlijk verfrissende limo’s op basis van kefir
– gemberbier op basis van een wilde starter
– kombucha-drinks en limonades
– kvass
– en zoveel meer!
Locatie? Kruisstraat 9, Overmere
Wanneer? Zondag 26 januari
Hoe laat? 10u00 – 13u30
Wat breng ik mee? 3 weck-, beugel of andere bokaal van minstens 1 liter en 1 bokaaltje van 200 à 500 ml. (Of reserveer ze aan €20)
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €55
Hoe schrijf ik in? Schrijf je in via een mailtje naar kim@buikgeluk.be
Je gaat naar huis met de 4 fermentaties én de knowhow om de heerlijkste dranken te maken. Je krijgt ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.
—> Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt! <—–
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.