fbpx

Online workshop | Vegan kaas maken – 11 april

65,00

Leer pure en overheerlijke vegan kaasjes maken.

Meer info onderaan.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

In deze workshop leer ik jou alle technieken om pure, gezonde en overheerlijke vegan kaasjes te maken.
We leren 12(!) verschillende kazen maken. Je leert harde en zachte kaasjes maken en uiteraard gaan we ook aan de slag met gefermenteerde kaasjes.
Ook kaassaus, kaasfondue en zelfs een nachodip staan op het programma.

Alle recepten zijn eenvoudig, puur en vooral overheerlijk.

Hoe?

Deze workshop gaat op 11 april online door van 14u tot 17u, op een manier die zo dicht mogelijk aansluit bij een “real live workshop”. Hier zal ik jullie alles uitleggen rond het maken van vegan kazen, de materialen en ook de ingrediënten met jullie bespreken. Daarna ga je zelf al de slag in je eigen keuken. Ik blijf beschikbaar in de online sessie terwijl je zelf experimenteert, zo kan ik je live coachen in je experimenten. Heb je vragen dan kan je die eenvoudig stellen. Via je gsm of laptop kan je zelfs filmpjes en foto’s delen, zodat ik advies kan geven alsof ik naast je in de keuken sta! Ook na de workshop kunnen jullie in de fermenteren met Buikgeluk-groep terecht om vragen, creaties of overheerlijke ontdekkingen te delen! Ook het e-boek krijgen jullie uiteraard.

Je krijgt:
– De opname van de de online sessie, met alle informatie, vragen, tips & advies
12 gedetailleerde filmpjes, eentje van elke kaasrecept
– Het e-boek waar je alle informatie en recepten nog eens kan nalezen
– Toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk”- Facebookgroep waar je altijd opnieuw vragen kan stellen.

Locatie? Online, via zoom
Wanneer? Zaterdag 11 april
Hoe laat? 14u00 – 17u00
Wat heb ik nodig? Je hebt een aantal basisingrediënten nodig. Je krijgt een kort boodschappenlijstje zodat je mee aan de slag kan.
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €65

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online workshop | Vegan kaas maken – 11 april” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *