fbpx

Consultaties

Consultaties

Voel je je vaak slecht, vermoeid of heb je pijn? Heb je nood aan meer buikgeluk, energie of vitaliteit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben gespecialiseerd in gezonde voeding, intoleranties en de darmflora ofte het microbioom. Ook voor een verandering in levensstijl, burnout, bijnieruitputting, stress, andere emoties en de hersen-darm-as kan je je bij mij terecht.

De laatste jaren heb ik mijn expertise ook uitgebreid naar fertiliteit en de eerste 1000 dagen. Willen jullie zich graag voorbereiden op het krijgen van een kindje? Ondervinden jullie problemen om zwanger te worden? Of wil je graag je kindje een kickstart in het leven geven? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Ik ben PNI therapeut, GAPS therapeut, orthomoleculaire voedingsdeskundige, bach bloesem consulent coach én psychologe van opleiding, maar bovenal ervaringsdeskundige.

In mijn eigen zoektocht heb ik heel vaak gewenst dat er iemand was die me kon vertellen wat ik moest doen. Iemand die me kon helpen om te ontcijferen wat ik nodig had, zodat ik me eindelijk weer goed zou kunnen voelen. Het is dan ook dat wat ik voor anderen wil betekenen. Ik ga graag met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om je energie, buikgeluk of vruchtbaarheid terug te krijgen. 

Tarieven

Een persoonlijke sessie op maat duurt circa 1 uur en kost 70 euro. Voor een eerste afspraak neem ik graag anderhalve sessie om je beter te leren kennen. Deze komt op 99 euro.

Voor de meeste mensen volstaat dit. Heb je echter een uitgebreid medisch dossier, dan kan het zijn dat we een sessie nodig hebben van 2 uur, deze kost dan 140 euro. Waar mogelijk zullen we altijd proberen af te ronden op anderhalf uur.

Voor een bach bloesem consult kan je kiezen tussen 2 formules:
– Een korte sessie van een half uur kost 40 euro. Persoonlijk remedieflesje inbegrepen.
– Een diepgaandere sessie van een uur kost 85 euro. Persoonlijk remedieflesje inbegrepen.

Een afspraak inboeken

Dit kan in Erpe-Mere, maar ook online via Skype/Zoom. Je kan me contacteren voor meer info en om een afspraak in te boeken. Geef zeker ook mee welke dagen/momenten het beste passen voor jou.

Testen

Ik krijg heel vaak de vraag of er een mogelijkheid is om gespecialiseerde darmtesten af te nemen. Dit kan zeker. Voor algemene darmtesten (bv. calprotecine, zonuline, secretorisch IgA, glutenintolerantie, …), SIBO, heliobacter, histamine, TFT, maar ook neurotransmitters, cortisol, adrenale werking, werk ik samen met het labo RP. Voor meer gespecialiseerde microbioomtesting werk ik samen met atlas biomed. Deze keuze is heel bewust, omdat beide labo’s bij de top in hun vakgebied behoren.

Belangrijk om te weten is dat ik niet standaard begin met deze testing. De meeste testen zijn niet zo goedkoop en vaak kan ik al opmaken uit jouw verhaal of/waar er een verstoring is. Vaker zullen we eerst aan de slag gaan om jouw darmklimaat te verbeteren, om daarna te kijken waar er nog restklachten vandaan komen. Dat bespaart jou een dure (her)test, want vaak zijn de klachten na een korte periode weg of al stukken beter. Wil jij natuurlijk erg graag dat we wel beginnen met testing, dan kan dat ook.

Je kan me contacteren voor meer info en om een afspraak in te boeken.