fbpx

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Voel je je vaak slecht, vermoeid of doet je lichaam pijn? Heb je nood aan meer buikgeluk, energie of vitaliteit? Dan ben je bij aan het juiste adres!
Ik ben gespecialiseerd in gezonde voeding, intoleranties, en de darmflora ofte het microbioom.

Ik ga uit van het zelfherstellende vermogen van je lichaam. In mijn persoonlijke verhaal moest ik tot de conclusie komen dat er geen pillen of behandelingen waren om mijn gezondheidsklachten weg te nemen. Na mijn operaties was ik doodziek en reageerde ik heel heftig op heel wat voeding. Bij elkaar puzzelen welke voeding me ziek maakte en welke me beter deed voelen, was een heel gedoe. Ik bezocht dokters en diƫtisten, maar ik bleef me rotslecht voelen. Ik besloot zelf op zoek te gaan naar alle sleutels om mijn gezondheid terug te krijgen. Ik verslond boeken en volgde een opleiding tot orthomoleculaire voedingsdeskundige. Ik merkte dat als ik mijn voeding aanpaste en zo mijn lichaam gaf wat het nodig had, ik me vanzelf beter ging voelen.

In mijn zoektocht heb ik heel vaak gewenst dat er iemand was die me kon vertellen wat ik moest doen. Iemand die me kon helpen om te ontcijferen wat ik nodig had, zodat ik me eindelijk weer goed zou kunnen voelen. Het is dan ook dat wat ik voor anderen wil betekenen. Ik ga graag met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om je energie, buikgeluk of welbevinden terug te krijgen. Laat mij je helpen in je zoektocht, je hoeft het niet alleen te doen.

Contacteer me en dan plannen we een afspraak in. Een sessie duurt circa 1 uur en kost 55 euro. Voor een eerste afspraak neem ik graag anderhalve sessie om je beter te leren kennen. Dit kan in Overmere, maar ook via Skype.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.