fbpx

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Voel je je vaak slecht, vermoeid of doet je lichaam pijn? Heb je nood aan meer buikgeluk, energie of vitaliteit? Dan ben je bij aan het juiste adres!
Ik ben gespecialiseerd in gezonde voeding, intoleranties en de darmflora ofte het microbioom. Ook voor een verandering in levensstijl, burnout, bijnieruitputting, stress, andere emoties en de hersen-darm-as kan je je bij mij terecht.

Ik ben orthomoleculaire voedingsdeskundige, bach bloesem consulent en psychologe van opleiding, maar bovenal ervaringsdeskundige.

In mijn eigen zoektocht heb ik heel vaak gewenst dat er iemand was die me kon vertellen wat ik moest doen. Iemand die me kon helpen om te ontcijferen wat ik nodig had, zodat ik me eindelijk weer goed zou kunnen voelen. Het is dan ook dat wat ik voor anderen wil betekenen. Ik ga graag met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om je energie, buikgeluk of welbevinden terug te krijgen. 

Tarieven

Een persoonlijke sessie op maat duurt circa 1 uur en kost 55 euro. Voor een eerste afspraak neem ik graag anderhalve sessie om je beter te leren kennen. Deze komt op 80 euro.

Voor een bach bloesem consult kan je kiezen tussen 2 formules:
– Een korte sessie van een half uur kost 35 euro. Persoonlijk remedieflesje inbegrepen.
– Een diepgaandere sessie van een uur kost 60 euro. Persoonlijk remedieflesje inbegrepen.

Een afspraak inboeken

Dit kan in Erpe-Mere, maar ook online via Skype/Zoom. Je kan me contacteren om een afspraak in te boeken.