fbpx

Workshops en events

Cursus | Fermenteren van groenten, zuurkool, kimchi

55,00

In deze cursus leer je 3 methoden waarmee je àlle soorten groenten kan fermenteren en maken we kimchi, zuurkool en (spicy) bloemkool bites.

Meer info onder de foto.

Slechts 3 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Gefermenteerde groentjes zijn goed voor je gezondheid, buikgeluk, immuunsysteem, energie, vitaliteit en… Het is ook nog eens waan-zinnig lekker! Wist je dat zuurkool een sterspeler is als het gaat over vitamine C, probiotica en je immuunsysteem? Dat en veel meer leer je in deze cursus fermenteren van groenten, zuurkool en kimchi!

3 methoden om groenten te fermenteren

In deze cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt om overheerlijke groentjes te fermenteren.
Je leert:

3 methoden waarmee je àlle groenten kan fermenteren. Je maakt kimchi, zuurkool en spicy bloemkool. Je eindigt met 3 potten boordevol lekkers.
– Alle kennis over wat fermentatie is + alle technieken om feilloos en veilig te fermenteren.
Inzicht in waarom fermentatie zo gezond is.
– Hoe je gefermenteerde groenten kan inzetten voor je immuniteit te ondersteunen.

Hoe?

Je koopt hierbij de cursus fermenteren van groenten, zuurkool en kimchi aan, inclusief een opname van een online sessie. Bovendien krijg je toegang tot de filmpjes, het e-boek en de fermenteren met Buikgeluk facebookgroep.

Heb je vragen? No problemo! Je kan al je vragen stellen via de fermenteren met Buikgeluk groep (exclusief voor cursisten!), waar we met meer dan 200+ enthousiastelingen voor je klaar staan. Normaal gezien krijg je binnen de 24 uur antwoord op al je vragen, maar soms kan dat al binnen de minuut zijn!

Je krijgt:

Onmiddellijk toegang tot de cursus, dus je kan méteen starten!
– Een opname van een online workshop, met alle informatie, vragen, tips & advies
Gedetailleerde filmpjes, eentje van elk gerecht
– Het e-boek waar je alle informatie en recepten nog eens kan nalezen
– Toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk”- Facebookgroep waar je altijd opnieuw vragen kan stellen.

Je kan het cursusoverzicht ook nog even in detail bekijken als je dat wil. Daar krijg nog eens goed te zien welke de verschillende hoofdstukken in deze cursus zijn.

Praktisch:

Wat heb ik nodig? Je hebt een aantal basisingrediënten nodig. Met dit boodschappenlijstje kan je meteen aan de slag.
Wie geeft de cursus? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Wanneer kan ik de cursus volgen? Wanneer maar je wil! Je krijgt meteen na aankoop toegang, maar wanneer je ermee aan de slag gaat, ligt volledig in jouw handen.
Hoeveel kost het? €55

Wil je graag kombucha, kefir, gemberbier of kvass leren maken? Of misschien wil je wel graag vegan kaas leren maken? Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Je koopt hierbij een cursus aan. Wil je liever een live moment, op locatie of online? Dat kan, neem even een kijkje bij ons volledige workshopaanbod.

 


Benieuwd naar wie Kim van Buikgeluk is? Als orthomoleculaire voedingsdeskundige en therapeut kan je bij mij terecht voor workshops & persoonlijke begeleiding.

Extra informatie

Workshop dranken

Workshop deelname, Workshop deelname + potten

Potten

Potten

Workshop groenten

Workshop deelname, Workshop deelname + potten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus | Fermenteren van groenten, zuurkool, kimchi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *