fbpx

Workshops en events

Cursus | Vegan kaas maken

65,00

Leer pure en overheerlijke kaasjes maken met deze cursus!

Meer info onderaan.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

In deze cursus leer ik jou alle technieken om pure, gezonde en overheerlijke lactosevrije & vegan kaas te maken. Je leert 12(!) verschillende kazen maken. Met deze cursus wordt je een ware kaasexpert: er staan bijvoorbeeld een aantal harde kaasjes, zachte kaasjes en smeerkazen staan op het programma. Daarnaast ga je natuurlijk ook aan gefermenteerde vegan kaas maken. Ook kaassaus, kaasfondue en zelfs een nachodip hebben binnenkort geen geheimen meer voor jou.

Alle recepten zijn eenvoudig, puur en vooral overheerlijk.

Hoe?

Je koopt hierbij de cursus aan. Je krijgt meteen toegang tot de filmpjes, het e-boek en de fermenteren met Buikgeluk facebookgroep. Ook kan je al je vragen stellen via de fermenteren met Buikgeluk groep, waar we met meer dan 150 enthousiastelingen voor je klaar staan.

Je krijgt:

  • 12 gedetailleerde filmpjes, eentje van elke kaasrecept
  • Het e-boek waar je alle informatie en recepten nog eens kan nalezen
  • Toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk”- Facebookgroep waar je altijd opnieuw vragen kan stellen.

Praktisch

Wat heb ik nodig? Je hebt een aantal basisingrediënten nodig. Met dit boodschappenlijstje kan je meteen aan de slag.
Wie geeft de cursus? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €65

Allergieën en intoleranties

Ik heb heel veel rekening gehouden alle mogelijke allergieën en intoleranties. Deze recepten garanderen dan ook 100% gluten- en lactosevrije kaas. Soja komt in slechts 2 kaasjes voor. Noten (amandelen, cashew of macadamians) komen wel in meerdere kazen voor, maar zijn wel vervangbaar door bijvoorbeeld bonen. Heb je specifieke vragen, aarzel dan niet om me te contaceren.

 

Benieuwd naar wie Kim van Buikgeluk is? Als orthomoleculaire voedingsdeskundige en therapeut kan je bij mij terecht voor workshops & persoonlijke begeleiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus | Vegan kaas maken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *