fbpx

Workshop | Vegan kaas maken – 25 januari

65,00

Leer pure en overheerlijke vegan kaasjes maken.

Meer info onderaan.

5 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

In deze workshops leer ik jou alle technieken om pure, gezonde en overheerlijke vegan kaasjes te maken.
We leren harde en zachte kaasjes maken en uiteraard gaan we ook aan de slag met gefermenteerde kaasjes.
Ook kaassaus en kaasfondue staan op het programma.

We gaan veelvuldig proeven, kaasjes maken en je neemt ook een kaasje mee naar huis. Daarnaast krijg ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.

Locatie? Kruisstraat 9, Overmere
Wanneer? Zaterdag 25 januari
Hoe laat? 14u00 – 17u00
Wat breng ik mee? Niets, alles is voorzien!
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €65

—> Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt! <—–

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop | Vegan kaas maken – 25 januari” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *