Beschrijving
Vraag je je af wat je nog meer kan doen met bv zuurkool of kimchi? Of hoe je kan koken met andere fermentaties die je thuis in je koelkast hebt staan? Of misschien ben je wel benieuwd hoe je nieuwe fermentaties kan starten met fermentaties die je al in huis hebt?
In deze verdiepende workshop gaan we koken met fermentaties. Je leert wat je allemaal kan doen met gefermenteerde groenten, hoe je al kokend toch de probiotische waarde kan behouden en hoe je nieuwe fermentaties kan starten met degene die je al in huis hebt.We gaan ook koken met zuurkool & kimchi (zie workshop groenten fermentatie).
We maken we samen een overheerlijke diner dat we ook samen gezellig verorberen. Daanaast gaan we ook een aantal dingen maken die je mee kan nemen naar huis zoals zelfgefermenteerde ketchup, kimchihummus en een feestelijke chutney. Allemaal om ter lekkerst!
Locatie? Buikgeluk, Merelputstraat 63, 9420 Erpe-Mere (Bij Aalst, centraal tussen Gent en Brussel)
Wanneer? Dinsdag 14 mei
Hoe laat? 18u30 – 21u30
Wat heb je nog? 3 potjes van een halve liter om je ketchup, hummus & chutney mee naar huis te nemen
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Hoeveel kost het? €70
Je krijgt ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.
Wist je dat aan deze workshop ook een workshop groenten fermentatie vooraf gaat? Zin om je fermentatie kennis te verdiepen? Kom dan naar onze workshops healthy drinks, of groenten fermentatie. Meer zin in notenkaas? Vind hier ons volledige aanbod.
Past deze datum niet en word je graag op de hoogte gehouden? Schrijf je dan hier in: www.buikgeluk.be/nieuwsbrief.
Workshop Aalst – Gent – Brussel – Sint-Niklaas – Lokeren – Dendermonde – Kortrijk – Leuven – Mechelen – Geraardsbergen – Waterloo – Beveren – Deinze – Waregem – Aalter – Brugge – Antwerpen – Leuven – Lier
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.