fbpx

2019

2019

Op het eind van elk jaar, blik ik graag eens terug. 2019 was een verrassend jaar, met als persoonlijk hoogtepunten onze quasi afgeronde verbouwing en natuurlijk onze Westkust van de VS-reis in mei. Cruisen met de campervan in nationale parken, wat was dat prachtig.

Mijn eigen buikgeluk was dit jaar beter dan ooit, sinds mijn operaties 6 jaar geleden. En in 2019 had ik het plezier om veelvuldig stukjes buikgeluk door te geven. Bijna 150 mensen werden in mijn workshops gebeten door de fermenteermicrobe. Jullie leerden massaal dranken en groenten fermenteren, en sinds het einde van het jaar ook vegan kaas maken en cocktails-mocktails shaken.

Het doet mij echt ontzettend veel plezier om te mogen horen dat deelnemers zich beter voelen, meer energie en meer buikgeluk hebben. En ook zoveel plezier ervaren in het experimenteren en genieten van het opeten van hun fermentaties. Het doet deugd dat uit de donkerste periode uit mijn leven zoveel lichtpuntjes, zoveel moois kan ontstaan.

In 2019 ben ik ook in alle stilte begonnen met persoonlijke begeleiding en coaching. Ik wilde eerst even kijken of dat iets is dat bij me past, gezien 1-1 of iets leren aan een groep een heel ander verhaal is. Maar yes, wat word ik daar blij van! Mee op zoek gaan naar wat werkt voor iemand – want iedereen is anders – en zien dat het werkt, wow! Het is uitdagend, maar ook de voldoening is heel erg groot. Andere mensen begeleiden in hun proces naar meer energie, en (buik-)geluk, geeft zin aan het verhaal dat ik heb doorgemaakt. Niet dat ik het nog eens zou willen over doen, maar het is het dan toch allemaal waard geweest.

In 2020 hoop ik dan ook om via workshops en persoonlijke begeleiding nog meer mensen te mogen bereiken en te mogen bijdragen aan hun energie, buikgeluk en gelukkig zijn. Het leven is te kort om je slecht te voelen. En ik geloof echt dat voeding, fermentatie en je darmflora/microbioom daar het verschil in kunnen maken.

Ik wens jullie dan ook een bruisend jaar, met tonnen energie, je goed voelen en natuurlijk buikgeluk. Dan heb je alvast de kickstart om er een knallend jaar van te maken.

Heel veel liefs,

Kim

Ps: Hier vind je meer informatie over persoonlijke begeleiding. De nieuwe workshops data vind je hier.

Kim Van Buikgeluk

Geef een reactie