fbpx

Appel spritz

mocktail kombucha workshop fermentatie

Appel spritz

Dit recept is een absolute hit, wanneer ik het ook serveer. Verfrissend in de zomer, sprankelend met de feestdagen. Een absolute aanrader!

Ingrediënten:

  • Ijsblokjes (een handje vol)
  • 2 blaadjes basilicum
  • 2 blaadjes munt
  • 60 ml of ¼ van je glas appelsap
  • 180 ml of ¾ van je glas kombucha

Bereiding:

Doe de basilicum en de munt samen met het appelsap in de cocktailshaker en plet het goed met cocktailstamper zodat de aroma’s goed vrijkomen. Voeg de ijsblokjes toe in de cocktailshaker en schud goed gedurende 5 minuten.

Vul je met de geshakete drank en giet daarna de kombucha erbij. Garneer met een toefje munt en een appelschijfje.

Wil je er een cocktail van maken? Voeg dan 5cl campari toe in je shaker.

Klaar in 5 minuutjes en overheerlijk! Enjoy! 🥂


Nog meer lekkers?

🥂 Wil je de allerheerlijkste kombucha leren maken? Klik hier.

🥂 Meer cocktails en mocktails leren maken? Hierzo!

Kim Van Buikgeluk

Geef een reactie