fbpx

Feestpakketten als origineel cadeau

Feestpakketten als origineel cadeau

Wil je iemand (of jezelf!) graag een wervelend cadeau geven waar je een leven lang plezier van hebt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met deze cursussen leer je alles over fermentatie en geef je een culinaire verrijking cadeau dat je leven zal veranderen. Je geeft niet alleen smaakbommetjes, maar ook meer energie én buikgeluk! Onze feestpakketten zijn een orgineel cadeau, dat is wel het minste dat je kan zeggen.

Opgelet, op deze pagina koop je cursussen aan, dat wil zeggen dat je toegang krijgt tot al onze informatie, kennis, e-boek en filmpjes, maar dat er geen livesessie voorzien is. Toch liever een live moment? Dan zoek je beter even tussen deze workshops.

Feestpakket 1: 2 keer een culinair verrijking

Heb je gekozen welke 2 workshops jouw orgineel en culinair cadeau zullen worden voor jezelf of iemand anders? Tjsing! Vegan kaas & groentjes in de mix zijn een fantastisch samenspel van wilde en onvertroffen smaken.
Of word je liever een master in de drankjes én mixologie? Dan kan je binnenkort genieten van een heerlijk glaasje kombucha, waterkefir of een onovertoffen cocktail/mocktail.

Feestpakket 2: originaliteit troef

Ja, het is echt moeilijk kiezen, we weten het. Onze feestpakketten zijn niet alleen een orgineel cadeau, maar ook een cadeautje voor het leven. Daarom kan je ook kiezen tussen een combinatie van 3 workshops. Zo kan je je verdiepen in de wondere wereld van de fermentatie met onze groenten & 2 dranken workshops. met onze heerlijke drievuldigheid. Maar misschien wil jij wel aan de slag met een kaas & wijn-like avondje? We’ve got you covered met onze kaas & wijn met een twist, want ook dàt hebben we in de aanbieding.

Feestpakket 3: kiezen is verliezen

Dat begrijpen we helemaal! We zouden zelf ook niet voor de keuze willen staan om te kiezen tussen onze 4 weergaloze smaaksensaties. Wil je 100% gaan voor meer Buikgeluk? Dan vind je hier ons allertofste pakket:

Kies je om de een of andere reden vandaag toch liever voor 1 cursus? Bekijk dan hier nog even ons cursusoverzicht.

Benieuwd naar wie Kim van Buikgeluk is? Als orthomoleculaire voedingsdeskundige en therapeut kan je bij mij terecht voor workshops & persoonlijke begeleiding.